Se pare că conflictul în urma căruia Emi Pian și-a pierdut viața, a început de la un joc de barbut, iar motivul de scandal este unul halucinant. Se pare că șeful interlopilor le-a reproșat celor tineri că nu-i respectă pe cei mai în vârstă.

Discuția a început după ce câteva zeci de persoane, printre care ”Emi Pian” și ucigașul său, au participat marți noapte la o partidă de barbut într-o casă din Giulești.

Surse din anchetă au precizat că scandalul a pornit de la ordinea în ierarhie, din cauză că unii tineri nu i-ar mai respecta pe cei în vârstă, iar conflictul a degenerat după ce s-a aflat că ambele tabere ar fi dat bani cu camătă aceluiași jucător de la masa o sumă imensă, de 300.000 de euro.

Și-a chemat ajutoare

Întreaga situația a degenerat și s-a mutat în stradă, Iar Emi Pian și-a chemat în ajutor și frații pentru a putea face față. Din păcate însă, principalul suspect susține că nu-și aminteste pe cine a lovit, de fapt, în aceaa încăierare.

Acesta se află în prezent în custodia polițiștilor, cărora le-a mărturisit de pe patul spitalului că a participat la conflict, însă le-a spus că nu-și amintește exact și pe cine a lovit.

Deși au fost chemat în jur de 20 de perosane la audieri, plus suspectul principal, Poliția Capitalei nu a reușit să confirme dacă acest individ este și cel care l-a înjunghiat mortal pe liderul clanului Duduianu.