Unul dintre promotorii proiectului imobiliar Baneasa, britanicul Michael Lloyd, a parasit pozitia de administrator al companiei dezvoltatoare, Baneasa Developments, dar se va implica in realizarea de strategii pentru intregul proiect.

Ali Ergun Ergen este noul administrator al Baneasa Developments. Acesta i-a luat locul lui, din 20 martie lui Michael Lloyd, aflat pe acest post inca de la infiintarea companiei ce dezvolta proiectul gigant, Baneasa. Actualul administrator a ocupat initial pozitia de retail development director in cadrul aceleiasi firme. Lloyd va ramane, in continuare, in cadrul companiei, activitatea sa fiind axata pe partea de strategie a intregului proiect. “Sunt convins ca experienta mea va aduce in curand noi proiecte ambitioase companiei. De asemenea, sunt la fel de convins ca Baneasa Developments se afla pe maini excelente”, spune Michael Lloyd.

 

Inainte de fi cooptat in manageriatul Baneasa Developments, Ergen a fost director general al Anchor Grup, dezvoltatorul mall-urilor Bucuresti Mall si Plaza Romania.

 

De asemenea,  Chief Executive Officer (CEO) al proiectului Baneasa a fost numit Ovidiu Marian, fost ministru secretar de stat in cadrul Autoritatii Nationale pentru Turism. Acesta a fost implicat in renovarea vechiului hotel Dorobanti, care a devenit o locatie de cinci stele, Howard Johnson Grand Plaza, aflata in posesia grupului Altrom, care detine si Baneasa Developments..

 

Sursa: Capital 11 Iunie 2007