Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în 27 aprilie, că s-a înţeles cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, asupra faptului că Mişu Negriţoiu trebuie demis cât mai repede de la conducerea ASF, deoarece aceasta este o instituţie importantă care nu trebuie să funcţioneze ca şi cum ar fi „moşia” unuia sau unora.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că situaţia preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară, Mişu Negriţoiu, este un pic mai delicată, acuzând PSD că doreşte demiterea acestuia pentru că l-a călcat pe coadă pe Liviu Dragnea. Ea a precizat că Negriţoiu trebuie demis de la conducerea ASF.

“Domnul Negriţoiu trebuie dat jos. Întrebarea este pe cine vrea să pună PSD în loc. PSD vrea, cu votul PNL, să pună un subordonat sau un vasal al domnului Dragnea? La această provocare măreaţă pe care PSD o face PNL daţi-mi voie să ne gândim de 100 de ori şi să analizăm cel mai bine cum ar trebui să ne comportăm politic. PSD nu îl dă jos pe Mişu Negriţoiu pentru că a făcut prostii una după alta, a politizat o instituţie, a blocat-o şi a făcut-o să funcţioneze împotriva cetăţenilor. PSD îl dă jos pe Mişu Negriţoiu pentru că l-a călcat pe coadă pe domnul Dragnea. În acest context, PNL nu va răspunde jocului domnului Dragnea”, a conchis liderul liberalilor. AGERPRES