Mirela Vaida și-a petrecut vacanța de Paște în străinătate: Când va reveni pe micul ecran

Așadar, Mirela Vaida a decis să-și petreacă vacanța de Paște în afara României și a ales drept locație Egiptul. Într-un Insta Story, vedeta Antenei 1 a precizat că nu a mai plecat în afara țării de Paște de 15 ani.

Aceasta le-a mai spus fanilor că i- lăsat pe copii în grija bunicilor și că a plecat împreună cu soțul ei pentru a se relaxa. Mirela Vaida a mai spus că, pe lângă statul la plajă, a mers și să viziteze atracțiile turistice din Egipt.

Chiar dacă a spus că a mâncat foarte mult, pozele pe care le-a postat din vacanță nu arată acest lucru, vedeta Antenei 1 arătând fenomenal.

„Am mâncat în vacanța asta, de nu vreți să știți și mai bine nu mă întrebați. Mi-am luat vacanță de o săptămână în care n-am făcut decât sau la plajă, să vizitez și să mănânc și nu știu ce-o să fac când mă întorc.

Mi-e tare dor de casă și abia aștept să ajung la copii și la serviciu, și la căsuța mea, pentru că orice vacanță e frumoasă, asta până te apucă dorul de casă și de ai tăi. M-am simțit foarte bine aici și cred că luxul ăsta nu mi l-am mai permis de mai bine de 15 ani, să pot pleca de Paște undeva în afara țării. Mi-am permis luxul ăsta acum și, până în august, pa, vacanță’, a spus Mirela Vaida pe Instagram, la Insta Story.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

De vineri, înapoi la muncă

Mirela Vaida le-a mai spus urmăritorilor de pe Instagram că de vineri, 7 mai, va fi din nou în platoul ”Acces Direct”.

„Ne întoarcem la muncă pentru că avem multă treabă. Copiii s-au întors la grădiniță, bunicii trebuie să meargă și ei la casa lor. (…) Și vineri revin la Acces Direct’.

Acestea fiind zise, vacanta s-a terminat! Hai, acasa! Ne asteapta o gramada de treburi! Va puup!”, spune Mirela Vaida.