Mirela Vaida trăiește în teroare: Mă simt în pericol și sunt indignată. Decizia procurorilor a lăsat-o fără cuvinte

La o lună de la evenimentul care s-ar fi putut sfârși tragic, Mirela Vaida a vorbit la Antena 3 despre decizia oamenilor legii de a clasa acuzația de tentativă de omor. Ea a preciza că trăiește cu teamă și că este indignată de ceea ce se întâmplă.

„Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie. Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată”, a declarat Mirela Vaida.

Cercetările în dosar vor continua pentru distrugere și ultraj contra bunelor moravuri

Prezentatoarea de la ”Acces direct” a mai spus că cercetările în dosar vor continua pentru distrugere și ultraj contra bunelor moravuri. Ea a mai spus că, din decizia procurorului, ea înțelege că într-o țară UE poți oricând să dai cu bolovani în cap pe stradă.

„Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Ea nu ştiu dacă va răspunde penal sau nu, aşteptăm încă expertiza de la IML. Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contra bunelor moravuri?

Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE, că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal. Cel puţin asta înţeleg eu din ce spune procurorul în ordonanţă. Asta mă face să nu mai am încredere în sistemul românesc de justiţie”, a mai declarat vedeta.