Mirela Vaida, decizie de ultim moment

Mirela Vaida a anunțat astăzi că luni nu va fi prezentă în platoul emisiunii „Acces Direct” deoarece în ziua respectivă se va filma semifinala de la „Te cunosc de undeva”, unde este concurentă. Trebuie menționat că Emilia Ghinescu, cunoscută cântăreață de muzică populară, îi va ține locul în emisiune.

„Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a ținut locul și data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marți în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă așteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a transmis Mirela Vaida.

Lovitură cumplită pentru Mirela Vaida

Mirela Vaida a făcut un anunț cumplit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. După ce a fost atacată, în direct, la finalu săptămânii trecute, de către o femeie străină, complet dezbrăcată, prezentatoarea de la ”Acces Direct” are parte de o nouă veste proastă. Femeia care a agresat-o a fost externată de la Spitalul Obregia.

Chiar dacă Mirela Vaida a depus plângere penală împotriva femeii care a atacat-o, prezentatoarea de la Antena 1 se teme pentru viața sa, mai ales după ce aceasta a fost lăsată liberă.

Amintim că procurorul de caz a pus comportamentul femeii pe seama bolii pe care o are și justifică fapta acesteia ca amenințare, nu ca tentativă de omor.

În acest context, Mirela Vaida i s-a adresat, în direct, procurorului de caz susținând că femeia nu este un pericol doar pentru ea, ci și pentru alți oameni. Ea a mai spus că, pe seama celor spuse de procuror, agresoarea poate fi externată de la spital și că poate oricând să se întoarcă în platoul „Acces Direct”.

„Domnule procuror, aveți tot respectul meu, dar… din vagile mele cunoștințe juridice, dacă este doar amenințare asupra mea, care este diferența dintre un om care mă amenință în spațiul online sau îmi strigă pe stradă și o femeie care intră în platou, cu un pietroi în mână, spre capul meu, și care mai rostește și cuvinte de amenințare cu moartea?

Vă rog, luați în serios această situație. Dacă este doar amenințare, această femeie va fi eliberată și va da în cap cuiva care nu se va feri. Poate face victime. ‘Când o prind o omor’, deci ea se întoarce. A venit cu un bolovan de 4 kg. După ce e liberă pe străzi, se poate întoarce aici?

Dumneavoastră de partea cui sunteți? Știu, și mie îmi e milă, dar este un pericol social. Efectul asupra vieții mele, trauma pe care o trăiesc în aceste zile, este aceași, chiar dacă este bolnavă, chiar dacă era sănătoasă’, a afirmat Mirela Vaida, în direct.