Mirela Vaida reacționeză cu privire la mutarea emisiunii Acces Direct: E parțial adevărat

În cursul zilei de marți, cancan.ro a intrat în posesia unor informații potrivit cărora, din ianuarie 2022, emisiunea ”Acces Direct” va fi mutată de pe Antena 1 pe Antena Stars, din cauza amenzilor uriașe pe care trustul le-a primit în ultima perioadă.

Până acum, reprezentanții televiziunilor nu au venit cu niciun punct de vedere legat de aceste informații, însă prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a decis să spargă gheața și să vorbească pe marginea acestui subiect.

Vedeta a declarat pentru Fanatik că informațiile apărute în presă nu sunt complete și că nu poate da, momentan, mai multe detalii. De asemenea, Mirela Vaida a spus că este mai bine să se aștepte comunicatul oficial din partea Antenei 1.

„Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe. Nu e… Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit”, a declarat Mirela Vaida, pentru sursa anterior citată.

Acces Direct ar putea fi mutată la Antena Stars

”Acces Direct”, una dintre emisiunile cel mai des vizualizate de români, a stârnit un val de controverse în rândul telespectatorilor, în urma prezentării diferitelor cazuri. De-a lungul timpului, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat de mai multe ori emisiunea, telespectatorii fiind șocați de cazurile prezentate la televizor.

Din acest motiv, conducerea Antena 1 a decis ca emisiunea să nu mai fie difuzată pe acest post TV. În schimb, începând din ianuarie 2022, fanii emisiunii  pot vedea acest format pe Antena Stars, scrie cancan.ro, care subliniază că decizia a fost luată în urma numeroaselor amenzi primite de la CNA. Totodată, mai scrie sursa anterior citată, conducerea dorește creșterea audienței postului Antena Stars, precizând că și emisiunea lui Dan Capatos a fost mutată tot din același motiv.