Mihaela Rădulescu a luat o decizie radicală. Într-o postare pe contul personal de Instagram, vedeta anunță că a hotărât să renunțe la lumea publică și că deja se simte mai bine.

Mai exact, Mihaela Rădulescu susține că preferă intimitatea și totodată să păstreze doar pentru ea lucrurile care i se întâmplă. Deși a fost o provocare să fie persoană publică atâția ani, a venit momentul ca aceasta să se retragă.

Aceasta susține că în momentul în care vorbește mai puțin despre ea public se simte mai bine și mult mai liberă, dar și mult mai încrezătoare. Totodată, Mihaela Rădulescu susține că știe să își trăiască viața și totodată a învățat ce să dezvăluie și ce nu.

Mihaela Rădulescu renunță la viața publică

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărtășesc totul , mă face atât de fericită”, se arată în postarea acesteia.

Mihaela Rădulescu și-a cerut astfel ”scuze” pentru că nu este un utilizator de Instagram atât de activ și că nu postează așa cum s-ar aștepta unii, însă este mândră de ea pentru acest lucru.

Mihaela Rădulescu alege respectul de sine

„Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândra de mine”, a scris vedeta pe Facebook.

Mihaela Rădulescu susține că o prioritate pentru ea acum o reprezintă respectul de sine, iar orice altă femeie ar trebui să învețe acest lucru și să își impună reguli de confidențialitate, în orice moment.

„Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată.”, adaugă ea.