Este vorba despre europarlamentarul Mihai Tudose. Acesta a dat cărțile pe față și a explicat motivul pentru care a plecat din PSD.

„Am plecat din PSD din cauză de Dragnea şi am plecat din Pro România din cauza lui Ponta, Dragnea 2”, a declarat Tudose la Antena 3.

Întrebat care este părerea sa despre interviul în care fostul lider PSD a ameninţat că va face dezvăluiri, Mihai Tudose a răspuns că nu este interesat de acest subiect

„Să spună tot ce ştie, poate şi alţii spun tot ce ştiu despre el şi se face lumină. Pentru mine nu e un subiect”, a spus Tudose.

Totodată, europarlamentarul susține că social democrații au plătit pentru greșelile făcute în anii precedenți și este optimist cu privire la alegerile europarlamentare din următoarea perioadă.

„Eu sunt optimist. Ne-am plătit facturile. Cu 10 august, cu tot ce s-a întâmplat. A fost factura la europarlamentare, a fost factura la prezidenţiale. Au plecat cei care erau responsabili, poate reuşim să ne aşezăm”, a mai spus Tudose.

Mai rău de-atât nu se putea

Europarlamentarul susține că PSD-ul s-a schimbat, având în vedere faptul că ”mai rău oricum nu se putea”.

”Dacă arătăm lumii că ne-am schimbat în bine, că mai rău oricum nu se putea. Acum doi ani PSD organiza manifestări păziţi de jandarmi, cu parole, mai rău de atât nu poţi să ajungi”, a declarat Tudose.

În ceea ce privește programul de relansare economică prezentat de PNL, fostul premier susţine că, deşi are măsuri bune, care ar fi fost copiate din programul de guvernare al PSD, nu este ceea trebuie în acest moment.

„90% e preluat din programul de guvernare al PSD. Nu pot să spun că e rău, dar ei nu ştiu să-l aplice şi nu e ce e nevoie acum. E cum ai lua un puceluş frumos, să-l creşti, să-l tai de Crăciun, că faci chifteluţe. E frumos purceluşul, dar problema e ce dai să mănânce mâine la copii”, a explicat Tudose.