Marea vedetă a meciului, golgheter pur sânge, Mario Jardel vine din Brazilia special pentru acest eveniment și va reface temutul cuplu de atac cu Marius Niculae. Vor mai fi pe teren Florin Prunea, Răzvan Raț, Bogdan Stelea, Florentin Petre, Giani Kiriță, Cătălin Munteanu, Daniel Niculae, Ciprian Marica, Ianis Zicu, Ionel Ganea, Florin Bratu și mulți alți jucători care au dorit să contribuie la acest eveniment.

„Hospice Casa Speranței reprezintă pentru mine cel mai de succes proiect caritabil. M-am alăturat inițiativelor lor și am contribuit, de câte ori a fost nevoie, pentru a schimba în bine viața oamenilor aflați în grija Hospice. Pentru cei care încă nu știu, Hospice se ocupă de bolnavii incurabili, oferindu-le îngrijire paliativă și o viață trăită în demnitate până în ultima clipă”, ne-a declarat Dan Cristian Popescu.

„M-am implicat cu bucurie în acest proiect și am conturat Meciul Speranței, împreună cu Fundația Dan Cristian Popescu. Ni s-au alăturat nume mari din fotbal și vedete tv, sponsorii noștri au răspuns  prompt, iar bucureștenii au arătat o mare deschidere. Va fi un meci de neuitat”, continuă Marius Niculae.

„Dacă vreți să donați pentru Hospice Casa Speranței sau doar să urmăriți un spectacol fotbalistic, vă așteptăm alături de noi. Intrarea este liberă, vremea este frumoasă, haideți să facem un bine împreună”, încheie Dan Cristian Popescu.