Mai este doar o zi până când Mihaela Rădulescu va împlini o vârstă pe care mulți nici nu o bănuiesc. Vedeta celor de la Pro TV va face 52 de ani pe 3 august. Mulți dintre cei care nu o cunosc îndeaproape pe Mihaela Rădulescu se întreabă, probabil, încă de pe acum, unde și cu cine a ales vedeta să se răsfețe într-una dintre cele mai importante zile din viața ei.

Supriza este, însă, totală. Mihaela Rădulescu refuză total să-și sărbătorească ziua de naștere. Iar acest lucru nu se întâmplă doar de azi sau de ieri, ci din totcdeauna. Vedeta a dezvăluit acum secretul din spatele acestei decizii șocante. Mihaela Rădulescu a recunoscut celor de la Viva că nu organizează petreceri fastuoase de ziua ei. Motivul este cât se poate de simplu. Toată lumea este plecată în vacanță și nu reușește să-i aducă pe toți într-un singur loc.

Ea a susținut că face acest lucru de când se știe. Cum ziua ei pică în august, care este și luna concediilor, Mihaela Rădulescu a susținut că nu are cum să-i aducă la un loc pe toți invitații pe care și i-ar dori la ziua ei.

Cadoul preferat mereu al Mihaelei Rădulescu

„Chiar nu am avut niciodată o petrecere nu știu de care. Mai degrabă am avut petreceri în noiembrie, de Sfântul Mihail și Gavril. Am zis măcar atunci să fac ceva, că vara nu apuc”, a comentat Mihaela Rădulescu.

În acest an, de ziua sa de naștere, vedeta de la PRO TV va fi în Monaco.  Acolo îl va avea alături pe fiul ei Ayan, dar și pe iubitul ei, Felix Baumgartner. Ea a admis că ar putea telefona două-trei prietene aflate și ele în Monaco.

„Va fi ceva mic și simplu doar să simt că nu a trecut degeaba ziua mea”, a mai spus vedeta.

Despre cadourile care o încântă cel mai mult, Mihaela Rădulescu a admis să preferatele ei rămân la orice oră bijuteriile. Ea a susținut că pentru ea nicio brățară în plus nu e în plus.