„Estimăm că în ziua inaugurării centrului peste 90% din unităţile comerciale vor fi deschise, iar celelalte să se deschidă până în perioada Paştelui 2012. Interesul manifestat faţă de proiectul nostru de branduri internaţionale recunoscute este o dovadă a calităţii excelente şi a locaţiei acestuia şi arată încrederea retailerilor pentru piaţa din Constanţa”, a declarat  Walter Woelfler, Directorul de Retail al Immofinanz.

Centrul comercial are o suprafaţă închiriabilă de circa 5.000 mp, împărţită în 130 de magazine, şi a presupus o investiţie de peste 100 mil. euro. Mall-ul, localizat pe bulevardul Aurel Vlaicu, va beneficia de o parcare cu peste 2.200 de locuri.

Cele mai mari magazine de îmbrăcăminte ce vor fi deschise în mall-ul constănţean aparţin Peek&Cloppenburg (2.600 metri pătraţi), Zara (2.200 metri pătraţi), H&M şi C&A (1.800 metri pătraţi) şi New Yorker (1.100 metri pătraţi). În afară de Zara, celelelate patru branduri sunt la primul magazini în Constanţa.

Immofinanz are pe piaţa locală un portofoliu imobiliar format din 50 de proprietăţi, în principal centre comerciale şi clădiri de birouri, a căror valoare a fost estimată la 894,7 mil. euro.