Lovitură cruntă pentru vedeta ProTV! Alexandra Dinu de la Românii au talent, înlocuită. Cel mai frumos cadou

Anunțul despărțirii dintre cei doi a fost făcut în exclusivitate de fanatik.ro, publicația care acum informează că actorul Jeffrey Greenstein deja apare la braț cu o altă femeie. Starul de la Hollywood pare că a trecut repede peste despărțirea de Alexandra Dinu și acum este într-o nouă relație cu o tânără model care cochetează cu actoria și este dornică de afirmare.

Salome Chandler, căci acesta este numele noii cuceriri a lui Jeffrey Greenstein, este total diferită de Alexandra Dinu. Ea este extrem de activă în mediul social, pozează în ipostaze atrăgătoare și călătorește. O altă diferență remarcabilă între cele două este dorința lui Salome de a-și afișa public relația cu Jeffrey, lucru pe care Alexandra Dinu a refuzat să-l facă. Cât timp a fost în relație cu Jeffrey, Alexadra Dinu a apărut alături de el la evenimente de puține ori.

Declarații publice de iubire

Jeffrey Greenstein și Salome Chandler au petrecut recent mai multe zile la schi. Jeffrey i-a urat public ”la mulți ani”, spunând că aceasta este cea mai ”dulce fată din lume”.

“Fie ca viața să te binecuvânteze cu toată dragostea, zâmbetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți! Nu aș putea să fiu mai recunoscător pentru că te am în viața mea!”, este mesajul transmis de Jeffrey Greenstei.

La rândul ei, Salome Chandler i-a mulțumit tot public.

“Mulțumesc dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară.”, este declarația de iubire transmisă de Salome Chandler lui Jeffrey Greenstein.

Motivul despărțirii de Alexandra Dinu

Sursa anterior menționată precizează că unul dintre motivele despărțirii celor doi este distanțarea, motiv pentru care vedeta PRO TV a decis să accepte să facă parte din juriu. Surse apropiate vedetei au precizat că Alexandra Dinu voia să se așeze la casa ei, în timp ce Jeffrey voia să-și trăiască viața fără bătăi de cap.