Războiul dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan continuă fără menajamente. Latifundiarul din Pipera primeşte o lovitură cruntă. Impresara vine cu dezvăluiri complete. Aceasta a dezvăluit care este datoria care-l ţine captiv pe jucătorul Dennis Man.

Gigi Becali, încolţit de Anamaria Prodan

Gigi Becali pare încolţit de Anamaria Prodan. Scandalul dintre cei doi, de după transferul lui Dennis Man la Parma, scoate la iveală amănunte incendiare care, în mod normal, nu ar fi accesibile publicului.

Agenta este extrem de supărată că Gigi Becali a tras-o pe linie moartă și a făcut mutarea cu ajutorul vărului său, Giovanni Becali. Patronul roşalbaştrilor i-a oferit Aneimaria Prodan o sută de mii de euro, o sumă infimă în comparație cu valoarea comisionului pentru impresari.

Bătaie pe comisionul de un milion de euro

Un milion de euro. De aici a pornit scandalul. Giovanni Becali urmează să ia 1 milion de euro de la Parma pentru implicarea sa în transfer, potrivit gsp.ro. ”Dacă stai la plajă, la Miami, și iei o sută de mii de euro… I-am spus: ‘Ana, când tu ai trimis oferta de zece milioane de la Parma, Meme obținuse deja, de o oră, 13 milioane, plus două milioane bonusuri”, spunea Gigi Becali, la Digi Sport.

Se va ajunge la tribunal

Anamaria Prodan, care a anunțat deja că va merge la tribunal împotriva lui Dennis Man, pentru a recupera prejudiciul, a făcut publică oferta pe care a obținut-o de la Parma. A avut o ofertă concretă de 10 milioane, plătibili în patru rate, și încă 2,5 milioane, posibile bonusuri.

Dennis Man i-a cerut impresarei să-i obțină un salariu de 1,3 milioane de euro, fără comisionul Anamariei Prodan. Totodată, jucătorul arădean a cerut mașină și 250.000 de euro la semnătură.

Din informațiile Anamariei Prodan, în cele din urmă Man s-a ales cu mult mai puțin, lucrând cu frații Becali. El ar primi acum 850.000 de euro pe sezon.

De asemenea, agenta susține că suma de 13 milioane anunțată de Gigi Becali este doar pe jumătate adevărată. FCSB ar fi primit, de fapt, 11 milioane de euro, restul de două urmând a fi încasați ca bonusuri, doar în anumite condiții.

Anamaria Prodan e convinsă că Dennis Man a fost obligat să semneze cu Giovanni Becali din cauza datoriei pe care o are la FCSB. Este vorba despre 85.000 de euro pe care fotbalistul i-a primit de la Gigi Becali ca să-și cumpere apartament, lucru dezvăluit de patronul bucureștenilor la Digi Sport.

Sursa foto INQUAM / Adriana Neagoe