“E grav că astfel de acte de agresiune au fost precedate de îndemnuri, provocări sau chiar de implicarea directă a unor partide politice din Opoziție”, a scris președintele PSD pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp mii de români l-au contrazis pe Liviu Dragnea, reacționând cu mesaje negative la adresa guvernului Dăncilă și a liderului PSD.

Cei mai mulți dintre aceștia îl consideră pe Dragnea principalul vinovat pentru violențele fără precedent din Piața Victoriei declanșate de intervenția în forță a jandarmilor. În mesajele românilor postate pe pagina de Facebook a șefului PSD, Dragnea este văzut drept cel care a regizat atât violențele provocate de oameni suspectați că ar face parte din galeriile de fotbal, cât și cele aplicate de jandarmi.        

“Se cheama ca ai pus-o de „mineriada”. Ti-as zice sa-ti fie rusine, dar stiu ca obrazul tau groz e incompatibil cu rusinea. Stai linistit, minciuna are picioare scurte si totul se plateste. O sa te debarce proprii tai colegi mai curand decat ai crede,” scrie B1.ro.