Liviu Dragan, director general TotalSoft, a fost ales presedinte al Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS) pentru un mandat de doi ani, inlocuindu-l pe Florin Talpes, care a detinut functia pana in prezent.


„Sunt onorat sa accept aceasta misiune si sunt hotarat ca prin exemplul personal sa incurajez implicarea membrilor ANIS in proiectele Asociatiei. Imi doresc ca reprezentativitatea ANIS sa creasca, atat ca numar de companii membre, cat si ca pondere in cifra de afaceri a industriei”, a spus Liviu Dragan.

In cadrul Adunareii Generale a ANIS, au avut loc alegeri si pentru membrii Consiliului Director al Asociatiei care ii cuprinde pe Alexandru Costin, CEO InterAkt Online, Dan Garlasu, sales director ORACLE, Victor Martin, director general Toptech, Adrian Purcarea, country manager Freescale Semiconductor, Cristina Segal, director general Comsys, Florin Talpes, presedinte SOFTWIN, Vlad Tepelea, presedinte InOne Romania si Vlad Valeanu, director general Donna Maria.

Membrii Asociatiei au prezentat planul de actiuni pentru 2006, care cuprinde problemele aflate pe agenda companiilor de software si servicii. Dintre acestea s-a pus accent pe nevoia unei colaborari mai stranse cu invatamantul superior de specialitate pentru ajustarea pregatirii profesionale a absolventilor si pe pregatirea companiilor pentru mediul competitional generat de includerea pietei romanesti, odata cu aderarea la UE.

Sursa: Capital, 13 aprilie 2006