”Lidl va investi în reamenajarea magazinului din București, situat pe Strada Liviu Rebreanu, Nr. 19. Acesta va fi închis în zilele de 24 și 25 ianuarie, urmând a se redeschide în data de 26 ianuarie”, reiese dintr-un comunicat de presă.

Din datele companiei mai reiese că va fi pus la punct un sistem pentru economisirea de energie. În octombrie anul trecut, Lidl a anunțat majorarea salariilor propriilor angajați.

Astfel, potrivit noii grile, salariul unui vânzător şi al unui lucrător în depozitele Lidl România poate ajunge până la 2.999 de lei brut, cu tichete de masă incluse.

Totodată, de la 1 octombrie, fiecare angajat al companiei cu normă întreagă câştigă peste 2199 de lei brut, sumă ce include valoarea bonurilor de masă. În plus, Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul creşte automat în fiecare an. 

Acelaşi sistem progresiv îl are retailer-ul şi în ceea ce priveşte zilele de concediu. Un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 în al treilea.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine.