Lia Olguța Vasilescu aruncă clasa politică în aer chiar de ziua alegerilor. Ea a spus contra cui a votat, susținând că este pentru prima oară când face acest lucru, după mulți ani.

Olguța Vasilescu, care este primarul municipiului Craiova, a susținut duminică, după la ieşirea de la urne, că după foarte mulţi ani a votat “contra”. Liderul social-democrat i-a îndemnat pe români să iasă la vot, pentru că timp de patru ani nu va mai fi niciun ciclu electoral și „de asta vor avea parte patru ani de acum de acum înainte”.

“Cred că este prima oară după foarte, foarte mulţi ani când votez ‘contra’. Şi votez contra celor care nu înţeleg că avem nişte sărbători religioase şi copiii noştri au dreptul să se bucure de ele. Votez contra celor care nu înţeleg că o lege promulgată şi votată de Parlament trebuie aplicată. Şi când spun asta mă gândesc la pensionari, care nici până în acest moment nu au putut să se bucure de prevederile noii legi şi mai ales nu s-a început recalcularea tuturor dosarelor care înseamnă o nouă formulă de calcul şi automat creşteri pentru pensii. Votez împotriva celor care ne spun că trebuie să ne dezvoltăm, dar în acelaşi timp prevăd pentru Oltenia 0 km de autostradă şi 0 km de cale ferată”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Mesaj tranșant către români

Primarul Craiovei le-a cerut românilor să iasă la vot, pentru că “aşa cum votează acum, de asta vor avea parte în următorii patru ani”.

“Eu îi îndemn pe toţi craiovenii să iasă la vot, pentru că în următorii patru ani nu va mai fi niciun ciclu electoral şi cum votează acum, de asta vor avea parte patru ani de acum de acum înainte. Deci, craioveni şi români, ieşiţi la vot!”, a declarat Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu a votat la o secţie amenajată la Grădiniţa “Petrache Poenaru” din Craiova, împreună cu soţul ei, europarlamentarul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, şi cu Laura Vicol, candidat PSD pentru Camera Deputaţilor.