Bruneta are numai cuvinte de laudă la adresa celorlați copii ai lui Ștefan. Aceasta are o relație solidă și asta se vede. Într-un interviu recent, Lavinia a vorbit despre soțul ei în rolul de tată, dar și despre copiii pe care acesta îi are din celelalte relații.

„Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”, a povestit Lavinia, invitată la emisiunea „Exclusiv Vip” de la Prima TV.

Mama sa o ajută la creșterea copilului

„Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot”, a mai spus Lavinia.

Despre frații fiului său, Lavinia are doar cuvinte de laudă

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a adăugat soția lui Ștefan Bănică Jr.
Deși au tot fost zvonuri despre un posibil divorț, se pare că cei doi sunt mai bine ca oricând.

”Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. 😂😂😂La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina!

Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de “surse din anturajul cuplului” , asta mai lipsea 🙂 ! Voi purtati tot timpul verighetele,nu vă este frică că se lipește covidul de metal😳?

Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti !

Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! 🤣😂😂😂😂Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!”, a scris Lavinia pe Instagram.