Ladislau Boloni nu a apucat să încheie sezonul

Ladislau Boloni, în vârstă de 68 de ani, a fost numit în funcție în octombrie 2020. Când acesta a preluat Panathinaikos Atena, echipa era pe locul 11 din 14 în Grecia, cu doar două puncte obținute în primele patru meciuri. Din acest moment, formația a trecut printr-o schimbare impresionantă și a terminat pe locul 5, în sezonul regulat și a intrat în play-off-ul pentru cupele europene. Totuși, evoluția s-a încheiat în acest punct.

În cele opt partide din play-off, Panathinaikos Atena a înregistrat o singură victorie, patru egaluri și trei înfrângeri. Astfel, drumul lui Boloni cu echipa respectivă s-a încheiat după înfrângerea de duminică în fața AEK Atena, cu 0-1.

Nu mai are șanse de a urca în clasament

Panathinaikos nu mai are șanse de a urca în clasament deoarece echipa ocupă locul 5 din 6 în play-off iar doar primele 4 ajung în cupele europene. Așadar, conducerea echipei elene a luat decizia de a încheia colaborarea cu Ladislau Boloni, conform anunțului făcut luni, 10 mai, de presa elenă.

Acesta este clasamentul din play-off al Greciei, etapa a 8-a. Pe primele trei locuri sunt Olympiakos, PAOK Salonic și Aris Salonic.

  1. Olympiakos 84 de puncte
  2. PAOK Salonic 64p
  3. Aris Salonic 59p
  4. AEK Atena 58p 5
  5. Panathinaikos 52p
  6. Asteras Tripolis 47p

Sursă foto: Dreamstime