Au fost lacrimi la Românii au talent. Florin Călinescu, a făcut dezvăluiri emoționante chiar din viața sa. Alți doi jurați, Andra și Alexandra Dinu, nu și-au putut stăpâni lacrimile atunci când i-au auzit povestea de viață.

Povestea neștiută a lui Florin Călinescu

Vineri, la Românii au talent, o fetiță de 9 ani pe nume Teodora Luca, a cântat despre bunicul și străbunicul ei care au luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial. După ce a ascultat-o pe micuță, Florin Călinescu și-a adus și el aminte de o întâmplare emoționantă din viața lui.

Juratul de la Pro TV a povestit că bunicul său, care a luptat și el în război, nu a mai ajuns niciodată acasă, motiv pentru care la cimitir nu exista decât o singură cruce, cea a bunicii lui.

“Aveam 4-5 ani şi mergeam cu bunica la biserică. Vedeam în cimitir bătrâne care plângeau la morminte, iar noi stăteam doar în faţa bisericii. Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că bunicul meu murise la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă.

Abia pe la 17-18 ani am înţeles povestea, m-a emoţionat. Bunica mea a crescut singură doi copii, la țară, cu zâmbetul pe față. Bunicul a plecat la 20 de ani pe front şi aia a fost. Ea a murit la 90 de ani”, a povestit Florin Călinescu.

De asemenea, juratul de la Românii au talent a explicat că nu-i place deloc să audă copiii cântând despre lucruri triste.

Săptămâna trecută, calificarea în următoarea etapă, după ce au primit 4 de DA au reușit-o: Anastasia Anghelescu, Aiko-Skdun București, Marius Ioniță, Dragoș Bâclea, Acrobatic Dance, Luca Simion, Carina Ene, Daniel Moldovan și Cătălin Laslo, Natasha Korotkina, Ustix Generation, Marius Neagu, Dean Bowman, Krisztina Vellai și Bettina Bogdan.

”Ați făcut magie. Ați dat frâu liber imaginației”, le-a spus Andra celor două concurente care au încheiat ediția de săptămâna trecută. Acesta este magia talentului și bucuria pe care emisiunea o aduce cu fiecare ediție tuturor telespectatorilor care încep și încheie săptămâna cu cel mai iubit show de divertisment din România.