Cristian Tudor Popescu o consideră o victimă pe Laura Codruța Kovesi și susține că va mai fi hărțuită și de acum încolo.

„Vă dați seama ce o să pățiți când ne ocupăm de voi dacă ne supărați cu ceva. Asta era mesajul. Era de o importanță crucială ce se întâmpla astăzi cu această hotărâre a Înaltei Curți”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

CTP i-a pus la zid pe Tudorel Toader și pe Viorica Dăncilă. Acesta a precizat că cei doi nu au făcut altceva decât să mintă și să își susțină neputința.

„Toată ziua, premierul României și Ministrul Justiției au răcnit o minciună ordinară în falși cum că Parlamentul European, președintele Parlamentului European cer să se oprească ancheta, să nu mai fie anchetată Kovesi, că ea este mai presus de lege, ceea ce este o minciună ordinară”, a mai spus CTP.

„Ăsta era scopul. Menținerea controlului judiciar însemna stigmatizarea cu ajutorul propagandei a doamnei Kovesi în ochii publicului”, a spus CTP.

Cristian Tudor Popescu a precizat că hărțuirea nu s-a terminat, iar Kovesi poate încasa o nouă lovitură în orice moment.

„Pot să îi introducă, de pildă, în 24 de ore s-ar putea să îi pună, din nou, control judiciar pe celălat dosar”, a declarat Cristian Tudor Popescu.