„Stiti unde s-a vazut cel mai bine cum ar arata, nu cum arata, ca nu se va intampla, Romania lui Dragnea? Topoloveni. Cativa oameni nemultumiti si-au permis sa nu fie de acord cu Dragnea. S-au dus acolo, l-au fluierat si dupa 5 minute, pac! In duba si la Politie. Nici macar comunistii nu si-au permis asa ceva. Dar ăsta acolo vrea să ne ducă! Eu nu sunt de acord cu așa ceva. Sper că nici voi”, a declarat Klaus Iohannis.

Mai mulți protestatari au fost ridicați la Topoloveni, în județul Argeș, de jandarmi și duși la Poliție pentru legitimare. Conform lui Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeș, protestatarii au afișat bannere au scandat loznici și au fost conduși la secția de poliție pentru legitimare.

De asemenea, Klaus Iohannis a luat în râs sloganul PSD „România merită mai mult” și a spus că trebuia completat cu expresia ”România merită mai mult decât PSD”

”Ce să facem cu un politician care vine dintr-un partid al cărui lider este condamnat penal, adică un infractor, așa scrie în DEX. Ce să facă el în Europa, că lumea nici nu se uită la el! Ăsta ar fi un politician fals, un politician fake, cum se spune în ultima perioadă (…) Cum își imaginează PSD-știi că stau ei ocoși și scriu pe un panou ”România merită mai mult!”, dar au uitat să scrie și completarea ”decât PSD”. Pe ăștia nu-i mai bagă nimeni în seamă”, a spus Klaus Iohannis.