Kate Middleton, primul mesaj pentru admiratorii ei după ce a început chimioterapia

Vineri, 14 iunie 2024, Kate Middleton le-a transmis un mesaj admiratorilor ei prin intermediul Instagram. Le-a mulțumit tuturor pentru mesajele de susținere pe care le-a primit. Încurajările oamenilor din lumea largă au ajutat-o mult din punct de vedere emoțional, dar și pe soțul ei, Prințul William.

Face progrese vizibile, chiar dacă există și „zile rele”, când se simte slăbită și obosită. Tratamentul ei este în curs de desfășurare. Va mai dura câteva luni. În aceste momente, Prințesa de Wales învață cum să aibă răbdare, mai ales în fața incertitudinii. Zilnic, învață să ia fiecare zi așa cum vine și să-și asculte corpul.

„Am fost uimită de toate mesajele de susținere și încurajare din ultimele două luni. Pentru mine și pentru William și pentru mine a fost o diferență enormă și ne-a ajutat pe amândoi să trecem peste unele dintre momentele mai dificile.

Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de starea de bine.

Tratamentul meu este în curs de desfășurare și va mai dura câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viața școlară, să petrec timp personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă.

(…) Învăț cum să am răbdare, mai ales în fața incertitudinii. Să iau fiecare zi așa cum vine, să-mi ascult corpul și să-mi permit să iau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea voastră continuă și tuturor celor care v-ați împărtășit cu curaj poveștile cu mine”, le-a transmis ea admiratorilor ei din lumea largă.

Va participa la Parada de Ziua Regelui

În acest weekend, va participa cu familia ei la Parada de Ziua Regelui. Speră să se alăture câtorva angajamente publice în timpul verii, chiar dacă știe că nu este încă în afara pericolului.

Prinţesa de Wales va participa sâmbătă, 15 iunie 2024, la parada „Trooping the Colour”, fiind prima ei apariţie publică din acest an, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

„Trooping the Colour” este un eveniment care îl celebrează pe Regele Charles al III-lea. Kate Middleton se va afla în parada trăsurilor, împreună cu copiii ei. Ea va face parte din grupul regal care va saluta mulţimea de la balconul Palatului Buckingham.

Acest eveniment este o paradă aniversară pentru monarhul britanic. Regele Charles al III-lea este încântat că Prinţesa de Wales poate participa la evenimentele de sâmbătă.

Kate Middleton lucrează de acasă de ceva vreme.