”Războinica” este amenințată cu bătaia de unii fani exaltați, fapt ce a determinat-o să-și facă griji pentru propria siguranță, notează cancan.ro.

Beatrice primește mesaje de amenințare: ”Cine o vede pe stradă să o ia la bătaie!”

”Asta merită bătută. Cine o vede pe stradă să o ia la bătaie. Să vedeţi ce o să păţească asta că sunt mulţi care vor să se răzbune pe ea”, este un alt mesaj primit de Beatrice.

”Fără niciun dram de răutate îţi doresc ca de câte ori te gândeşti la premiul pe care l-ai obţinut într-un mod josnic, să faci un atac de panică, iar când îţi revii, să te gândeşti că acolo sus e cineva care veghează”, i-a mai scris altcineva.

În urma rezultatelor celui de-al doilea sezon al Exatlon, foarte mulţi fani ai emisiunii au criticat dur alegerea câştigătorului şi au acuzat postul de televiziune că a tras din nou sfori, ca şi în prima ediţie, atunci când Vladimir Drăghia a câştigat în faţa lui Ionuţ Sugacevschi Jaguarul.

În primul sezon al emisiunii, mulţi au acuzat faptul că trofeul a fost înmânat în urma unui vot al publicului, care s-ar fi îndreptat spre Faimos, deşi Războinicul era un sportiv mai bun. Acum lucrurile stau diferit. În finală au ajuns Beatrice Olaru şi Alin Andronic, iar câştigătorul ar fi fost decis din start. Beatrice Olaru a plecat acasă cu cei 100.000 de euro.

Timpii pe care trebuia să-i scoată Beatrice pentru a se impune în faţa lui Alin erau unii uşor de obţinut pentru că fetele au fost foarte slabe în această competiţie. În schimb băieţii, au concurat foarte bine şi Alin trebuia să atingă practic imposibilul. Și Ionuţ Jaguarul, antrenorul Războinicilor a spus înainte de competiţie că va câştiga Beatrice, semn că a ştiut că Alin a pierdut concursul încă înainte de a începe, deşi el a fost cel care a dus greul în echipa sa.

De aceea foarte mulţi fani au considerat competiţia foarte nedreaptă şi s-au grăbit să afirme că cei de la Kanal D au tras din nou sfori.