Jurnalistul Ion Cristoiu crede că cei de la DIICOT doar se fac că lucrează în cazul Caracal şi pierd timpul investigând numai pista asasinului singuratic, Gheorghe Dincă, fără să ia în calcul nicio altă variantă. Curtea de Conturi ar trebui să meargă la DIICOT să facă verificări, pentru că este ilegal şi iresponsabil să cheltuieşti banii în asemenea mod, a mai declarat Cristoiu în platoul Antena 3.

”Am o studiere ca la bibliotecă pe cazul Caracal. Un lucru știm sigur, că de două săptămâni anchetatori ne stupefiază printr-un amănunt: nu presupun o secundă și o altă pistă. Nu există cercetare într-un asemenea caz în care să pierzi două săptămâni numai pentru a ancheta un caz de asasin singuratic. Nu fac altceva decât pe această idee. Cei de la Curtea de Conturi ar trebui să meargă la DIICOT pentru că e ilegal, iresponsabil să cheltuiești la un asemenea nivel.

Forțele DIICOT, banii DIICOT, salariile de la DIICOT sunt folosite pentru un caz de omor de o banalitate rară pentru că avem mărturia lui, rezultatele și nu se ocupă de restul crimei. Avem un tip care lasă urme, avem în cazul Alexandrei proba, recunoașterea lui și confirmarea ADN-ului. Dar ei în fiecare zi se fac că lucrează”, a spus jurnalistul Ion Cristoiu.