Probleme mari pentru președintele Klaus Iohannis. Deși toate sondajele de opinie îl dau ca mare favorit pentru a câștiga un al doilea mandate la Palatul Cotroceni, cei de la PSD îl lovesc din toate părțile.
Mai nou, Iohannis este amenințat cu suspendarea de un deputat al social democraților. Liviu Pleșoianu sare la gâtul șefului statului și lansează un atac fără precedent la adresa acestuia. Pe Pleșoianu l-a supărat rău discursul șefului statului de la ultima manifestare a celor de la PNL. Președintele le-a spus liberalilor că sunt în plin război cu PSD și că vor câștiga acest război.
„Ai un singur mare noroc, #BIZARULE: nu au avut suficient de mulți colegi curajul de a trimite în luptă cu tine pe cineva care te-ar fi tocat mărunt zi de zi, până când anunțai singur că te retragi! Ești #PLAGA de care această țară trebuie să scape! Nu te relaxa! Chiar dacă mai iei un mandat, vei avea în mine cel mai înverșunat oponent. Dacă vei mai lua un mandat, voi face tot ce ține de mine să fii suspendat cât mai rapid! Pentru că ești OTRAVA care distruge acest popor! Pentru că ai săvârșit păcatul de neiertat de a fi întors românii împotriva românilor!”, scrie Pleșoianu pe o rețea de socializare.