Dezvoltatorul imobiliar Conarg Real Estate din Piteşti a lansat cel de-al doilea proiect rezidential în Bucureşti, denumit Rasarit de Soare. Amplasat in zona Titan, acesta va include 988 de locuinţe, majoritatea garsoniere şi apartamente cu doua camere.

Investitia totala este de 60 de milioane de euro, din care circa 20% este reprezentată de terenul de 18.200 mp pe care va fi realizat proiectul. La finalizare, in vara anului 2009, valoarea de piata a proiectului va fi de 75 de milioane de euro, potrivit lui Romeo Cazanescu, managerul general al Conarg Real Estate. Profitul pentru acest ansamblu rezidential a fost estimat la circa 20%-25%, participarea la finanţare a dezvoltatorului fiind de 30%, restul fondurilor provenind din partea Raiffeisen Bank.

Preţul minim pentru o garsoniera in cadrul proiectului va fi de 43.000 de euro + TVA, un apartament cu doua camere urmand sa coste in prima faza 62.600 de euro+TVA.

Conarg Real Estate a finalizat anul trecut un alt ansamblu rezidential in Bucuresti, Quadra Place, anul acesta compania intentionand sa mai lanseze inca doua proiecte de locuinte in Capitala. Conform programului de dezvoltare, Conarg va investi 150 de milioane de euro in proiecte imobiliare in urmatorii trei ani. Cifra de afaceri estimata de reprezentantii co0mpaniei pentru acest an este de 100 de milioane de euro, in crestere cu circa 25% fata de cea inregistrata anul trecut.

Data: 31 ianuarie 2008

Sursa: Eurisko