Cea mai mare surpriză o reprezintă căderea incredibilă a liderului din 2020, firma spaniolă Carrion, de pe primul loc, pe locul al șaptelea, cu o scădere a cifrei de afaceri de la 96,70 la 63,51 milioane de euro.

Campion absolut

Cu peste 2.500 de angajați la nivel de holding, International Alexander este determinată în a-și continua expansiunea și de a oferi servicii independente de transport, logistică, operațiuni integrate direct în fabricile clienților și producție proprie. Succesul din 2021 a fost asigurat de o politică echilibrată de expansiune, dar și a unor investiții esențiale.

„La nivel de board suntem fericiți că firmele holdingului International Alexander au avut un parcurs ascendent ca și cifră de afaceri, angajați, proiecte noi de transport și logistică implementate, cu succes atât în România, cât și în Ungaria, Serbia și Germania”, a declarat general managerul și vicepreședintele companiei, Loredana Apreutese, pentru Revista Capital.  

”În holding au fost integrate două companii nou achiziționate, au fost finalizare depozitele logistice din Arad și Timișoara, iar în scurt timp se va lansa și „un proiect ambițios în zona de e-commerce”, a precizat Loredana Apreutese.

„Ne dorim să menținem nivelul de calitate al serviciilor oferite, să rămânem un integrator de servicii deschis către evoluție, comunicare și cel mai important, stabilitate în relația cu angajații și toți partenerii de business. Rămânem deschiși pentru noi oportunități de business și analizăm în mod constant potențiale dezvoltări, atât pe cale organică, precum și noi achiziții M&A, în țară și peste graniță”, mai spune General managerul Intenational Alexander.

Rețeta succesului în transporturi

„Nu cred în rețete de succes, ci în corectitudine, muncă permanentă de echipă, capacitatea de a lua decizii la momentul potrivit și deschiderea de a învăța permanent lucruri noi. Consider că sunt principalele atuuri pentru a rămâne un jucător de încredere și partener strategic. International Alexander este în mediul de business de 19 ani, a avut o creștere constantă de la an la an și a livrat proiecte de succes către un portofoliu impresionant de clienți din automotive, FMCG, transport de valori, pharma, etc.”, subliniază Apreutese.

 „Ne dorim să menținem nivelul de calitate al serviciilor oferite, să rămânem un integrator de servicii deschis către evoluție, comunicare și cel mai important, stabilitate în relația cu angajații și toți partenerii de business. Rămânem deschiși pentru noi oportunități de business și analizăm în mod constant potențiale dezvoltări, atât pe cale organică, precum și noi achiziții M&A, în țară și peste graniță”, conchide managerul International Alexander.