Apar noi informații șocante despre criminalul din Caracal. ”Dacă prindeau o femeie ai lui Popicu (porecla familiei criminalului – n.r.), nu o mai scoteau de acolo decât cu mascații”, spune un vecin, care îl cunoștea pe suspect de copil și are în telefon zeci de apeluri primite de la el, scrie Libertatea.

În plus, mai mulți apropiați ai familiei au vorbit despre posibilitatea ca Gheorghe Dincă să își fi violat propria fată și că ar fi încercat același lucru cu una din nurorile lui.

Doi martori, o vecină de 72 de ani, care a vorbit cu soția lui Dincă, și o femeie de 40 de ani, colegă de liceu cu fiica lui Dincă, spun că suspectul și-ar fi violat fata, când aceasta era minoră, și ar fi încercat să o violeze și pe o noră a lui. Nici soția, nici fiica lui Dincă nu au depus plângere la Poliție, pentru că “n-au vrut să-l bage la pușcărie”, arată sursa citată.

Gheorghe Dincă era cunoscut în Caracal drept un om violent, violent din tată-n fiu, mai spun martorii. Totuși, pentru unii dintre vecinii lui, criminalul era un om ”de treabă”, pentru că îi ajuta ”la lucrări”, ca fost tinichigiu auto.