Diferenţa de vârstă între ei este de 17 ani: Orice ai face, ești judecat

Actrița Doina Teodoru și chef Cătălin Scărălătescu formează un cuplu de ceva timp. Între cei doi este o mare diferență de vârstă de 17 ani, dar ei se înțeleg foarte bine.

Totuși, gurile rele nu sunt de acord cu relația lor din cauza diferenței de vârstă foarte mare.

Actrița Doina Teodoru a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, acolo unde a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei de viață.

„Orice ai face, ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu).

Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a spus ea în cadrul emisiunii.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu participă la America Express

Cei doi formează o pereche și în cadrul emisiunii America Express. Traseul a fost unul destul de greu, dar actrița Doina Teodoru spune că nu au fost momente în care să se simtă ca și cum ar vrea să renunțe la competiție.

„Până acum nu am avut niciun moment (n.r. în care să vrea să renunțe la America Express)”, a mai spus aceasta în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns atunci când a văzut una dintre probele din competiție. Ei au fost provocați să mănânce porcușori de guineea, cei pe care chiar ei i-au adus la locația respectivă.

„Mie mi s-a tăiat complet. Nu pot să mănânc. Mi-a picat fața. Când am văzut cuiul acela în farfurie… Cine e, Florin sau Sorin? Par a fi Florin și Sorin care s-au mâncat unul pe altul”, a spus Doina Teodoru, la „America Express”.

Chiar dacă Doina Teodoru nu s-a atins de rozătoare, chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care le-a mâncat.