Această cameră a fost descoperită sub un garaj din curtea criminalului din Caracal. Este halucinant ce s-a găsit acolo. Belciugele prinse în podea par din filmele de groază.

Potrivit Observator, casa criminalului este formată dintr-un hol și cinci camere, în care sunt depozitate gunoaie, haine şi fier vechi. În spatele casei, Gheorghe Dincă deține un service auto format din două garaje şi trei mici încăperi.

Camera se află sub rampa pentru mașini. Se intră acolo printr-o gaură din podeaua garajului. Se cobora în pantă. În față e un butoi zidit, despre care, la prima vedere, anchetatorii au luat în calcul varianta că ar putea fi o toaletă.

În dreapta se află un postament din ciment, pe care sunt fixate două belciuge. Nu se știe, deocamdată, pentru ce erau folosite aceste belciuge. Polițiștii încearcă să afle dacă acestea au legătură cu investigația sau dacă aveau o altă întrebuințare.

Mai multe variante sunt luate în calcul. Nu e exclusă nici ipoteza de a fi folosite la antrenament, mai ales că, în tinerețe, Gheorghe Dincă a fost boxer.

Vezi aici cum arată camera!