Vestea momentului pentru toată România! Ţara noastră intră în Schengen! Este un anunţ de ultimă oră al premierului Florin Cîţu care îi vizează pe toţi românii.

România, în Schengen?!

România este foarte aproape de a intra în Schengen. Cel puţin asta susţine noul premier, Florin Cîţu. Ţara noastră este pe deplin pregătită pentru a intra în zona Schengen.

Acesta a fost mesajul transmis de premierul Florin Cîţu omologului său olandez, Mark Rutte. “În cursul zilei de ieri am avut o convorbire telefonică cu prim-ministrul Regatului Ţărilor de Jos, Mark Rutte.

Am analizat perspectivele promiţătoare ale cooperării dintre România şi Ţările de Jos, concentrându-ne pe consolidarea relaţiilor economice şi pe dinamizarea dialogului politic.

Obiectivul nostru legitim de aderare la spaţiul Schengen a fost unul dintre punctele esenţiale atinse în discuţia cu prim-ministrul Rutte, căruia i-am transmis că România este, fără îndoială, pe deplin pregătită pentru a intra în zona Schengen“, a scris Cîţu, pe o reţea de socializare.

Potrivit prim-ministrului, discuţiile au vizat şi evoluţia pandemiei de COVID-19 şi desfăşurarea procesului de vaccinare.