Mihail Vlasov (presedintele, cu semn de intrebare, al Camerei Romaniei): Nu-mi cereti lucruri pe care nu le pot face! Nu-mi cereti sa spun ca noi ne-am intalnit aici si am revocat tot ce a fost inainte, pentru ca asta nu pot.

Gelu Rusescu (Camera Dambovita): rezultatul trecerii Registrului Comertului de la Camere la Ministerul Justitiei este rezultatul prestatiei noastre, a tuturor, din 12 iulie a.c. pana astazi.

Mihail Vlasov: Daca Registrul Comertului este luat, ceea ce incercam noi nu va avea sorti de izbanda. Problema este sa actionam statul roman in judecata, pentru ca nationalizeaza!

Cristian Parvan (Camera Calarasi): Va imaginati un sistem in care se ia activitatea fara nationalizarea patrimoniului si sa se asigure continuitatea de a doua zi?
Mihail Vlasov: Nu ne poate lua fondul arhivistic.

Cristian Parvan: Parcurgem toate stadiile si ajungem la Uniunea Europeana.
George Cojocaru: Fiecare zi care trece inseamna o erodare.

Mihail Vlasov: Punctul de vedere oficial al presedintelui Curtii Constitutionale este ca nu poate trece Registrul Comertului la stat din proprietate privata.

Alexandru Ilie (Camera Olt): Ei nu doresc asta. Registrul Comertului nu are nimic in proprietate. In 12 ani noi am invatat sa lucram. Am specializat oamenii in tara si in strainatate. Pe ei ii intereseaza banii.

Dan Lilion Gogoncea (Camera Galati): Problema Registrului Comertului a plecat de la conflict.

Mihail Vlasov: Acesti presedinti sunt aici pentru ca li s-au dat faxuri de la Prefecturi si Consilii Judetene sa vina. Avem „parti pris-uri politice”. Suntem oameni de afaceri.

Dl Daraban (Constanta – n.r.) a primit ordin de la serban Mihailescu (secretarul executiv al Guvernului – n.r.) ca sa vina aici.

Mihai Daraban (Camera Constanta): Eu nu primesc ordine de la nimeni. Eu sunt prieten cu serban Mihailescu, dar nu primesc ordine de la el.

Cristian Parvan: Dl Vlasov, am o intrebare, asa, ca intre oameni logici, care negociem. Cine se urca in avion cu primul-ministru?

Mihail Vlasov: George Cojocaru.
Cristian Parvan: El ne reprezinta pe noi in fata primului-ministru.

Mihail Vlasov: La urmatoarea Adunare Generala, daca majoritatea stabileste ca presedinte este George Cojocaru, este OK. Pana la viitoarea intalnire sa ne reprezinte George Cojocaru.