Ilie Năstase este de-a dreptul revoltat după aflarea veștii că Simona Halep are coronavirus. Fostul lider mondial a lansat un atac dur la adresa autorităților și nu înțelege de ce se insistă pentru organizarea alegerilor parlamentare la începutul lunii decembrie, în contextul în care România este puternic afectată de valul de infectări din ultima vreme.

Năstase a mai spus că nu a vorbit cu Simona Halep despre problema ei de sănătate și nu crede că „este un moment potrivit” să o sune.

„Am auzit vestea pentru a aflat soția de pe Facebook. Nu am vorbit cu Simona, nu cred că a vorbit nimeni. Și nici nu cred că e momentul acum. Domnule, cred că am luat-o razna! Ne îndeamnă să mergem la alegeri în timp ce în toate celelalte țări s-a închis totul în afară de școli. Cred că suntem proști rău de tot! Vorbesc serios! Adică ce facem noi? Nu putem merge să alegem mai târziu? Trebuie să mergem acum? Care e problema?

Adică în loc să îndemne oamenii să stea în casă, cum se face în Franța, unde s-a închis totul și doar copiii merg la școală și învață în continuare …. De ce nu copiem și noi ce fac «proștii» ăia de francezi, de nemți? La noi apar numai politicieni la TV să ne spună despre coronavirus. Păi nu se pricep în primul rând!

Lăsați-i pe cei care se pricep, fraților! Nu mai ieșiți voi în față! Ce facem, ne mai trezim și noi? Mai devenim și noi bărbați vreodată în țara asta sau nu? Eu n-am nevoie nici de Iohannis, nici de Orban! Am nevoie de doctorii care se pricep! Nu mă duc la alegeri și îi îndemn pe toți românii să nu meargă la alegeri. Cu riscul de a mă băga la pușcărie”,a spus Ilie Năstase pentru Prosport.

Amintim că, Simona Halep, numărul 2 WTA, a fost testată pozitiv cu COVID-19, după cum a anunțat chiar ea pe contul personal de Twitter.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19, scrie Simona Halep, care a adăugat că se autoizolează acasă și se recuperează.