Numărul doi mondial, Simona Halep, a anunțat în cursul zilei de astăzi că a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de aceasta pe contul ei de Twitter.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19, a scris Simona Halep, care a mai precizat că se autoizolează acasă și pentru recuperare. Aceasta a spus că are simptome ușoare, se simte bine și este optimistă cu privire la vindecare.

Se pare că Simona ar fi luat virusul chiar de la iubitul ei, Toni Iuruc, scrie fanatik.ro. Acesta fusese testat pozitiv în urmă cu patru zile, iar de atunci nu a mai fost în contact cu Simona. Doar că era deja prea târziu, pentru că boala fusese deja transmisă.

Ce se întâmplă cu planurile de căsătorie

Nu demult, a apărut în spațiul public informația că cei doi urmează să se căsătorească și nunta ar urma să vină imediat ce situația cu epidemia de coronavirus se mai liniștește.

„Vor face nunta cât de repede va fi posibil, cum se vor mai liniști lucrurile cu privire la coronavirus, cum se va permite ca o petrecere să aibă mai mulți oameni. Se iubesc, nu văd viitorul unul fără celălalt, iar Simona Halep este mai fericită ca niciodată de când sunt împreună. Așa că, acum, urmează să anunțe logodna, cât de repede, iar apoi, probabil, la câteva luni după, se va organiza și nunta, așa cum prevăd și tradițiile machedonești”, spunea un apropiat al familie recent.

Deși părinții Simonei au fost împotriva unei căsătorii, se pare că tenismena a vorbit deja cu ei și le-a spus că Toni Iuruc este alesul și, la auzul destăinuirilor fiicei lor, ar fi cedat.

„Simona a vorbit cu părinții ei, singurele persoane de părerea cărora chiar ține cont, iar ea le-a spus că chiar îl iubește pe Toni Iuruc. În acel moment, tatăl Simonei i-a spus clar că el nu are nicio problemă să fie cu Toni și că, dacă se iubesc, ar fi cazul să facă nunta. Iar Simona a spus că abia așteaptă”, a dezvăluit un apropiat al familiei Simonei pentru wowbiz.ro.