De la finalul saptamanii trecute, HVB Bank Romania si-a cosmetizat oferta la creditele in lei. Potrivit unui comunicat al bancii, creditele contractate in lei vor avea dobanzi similare cu cele pentru creditele in valuta.



Astfel, daca la creditul imobiliar contractat in euro dobanda este de 9.57%, la creditul imobiliar contractat in lei, dobanda este de aici inainte tot de 9,57%.


Creditului Personal Plus contractat in euro ii corespunde o dobanda de 9,5%, pentru cel contractat in lei dobanda fiind de acum 9,57%.


La creditul Personal contractat in euro dobanda este de 9,95%, pentru acelasi credit contractat in lei dobanda fiind acum de 10,95%.


Dobanda la creditul Auto contractat in lei a scazut la 9,57%, pentru acelasi tip de credit contractat in euro dobanda fiind de 8,5%.


Creditul pentru Studii contractat in euro are o dobanda de 8,45%, in timp ce la acelasi tip de credit contractat in lei, dobanda este acum de 9,57%.


“Aceste conditii noi sunt foarte avantajoase pentru clienti atat din punct de vedere al criteriilor de eligibilitate, cat si din perspectiva sumelor ce pot fi imprumutate. Creditele vor fi mai ieftine, pastrandu-si in acelasi timp flexibilitatea in ce priveste varietatea surselor de venituri pe care banca le ia in considerare”, a declarat Manuela Plapcianu, Directorul Diviziei de Retail Banking.



HVB Bank Romania este membra a HVB Group. In cadul HVB Group, Bank Austria Creditanstalt este responsabila pentru intreaga activitate din Europa Centrala si de Est, coordonand o retea cu peste 1.000 de sucursale in 11 tari.


HVB Bank Romania este succesorul legal al Bank Austria Creditanstalt, deservind in prezent 45.000 clienti prin cele 14 sucursale deschise in cateva dintre cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Oradea, Cluj, Brasov, Constanta, Sibiu, Arad, Ploiesti si Iasi.




Sursa: Capital, 26 septembrie 2005