În finala competiţiei au participat 10 echipe din 7 ţări ale Europei Centrale şi de Est. în urma jurizării, echipa Easyling din Ungaria a fost desemnată câştigătoare, membrii acesteia primind bilete şi un stand de prezentare al produsului în cadrul conferinţei The Next Web, unul dintre cele mai importante evenimente din sfera internetului din Europa, precum şi licenţe Adobe Business Catalyst.

Proiectul câştigător, Easyling, a dezvoltat o platformă care permite traducerea paginilor web cu ajutorul unei comunităţi de peste 18 000 de traducători. Pe locurile doi şi trei s-au clasat echipele Fonii din Bulgaria şi SocialLook din România. Una dintre echipele clasate pe podium va primi din partea reprezentanţilor Seedcamp oportunitatea de a-şi prezenta produsul în cadrul MiniSeedcamp, eveniment local organizat de cel mai important accelerator de afaceri web din Europa.

"Evenimenul de anul acesta a fost o premieră prin faptul că a adus împreună participanţi din foarte multe ţări din regiune şi vorbitori cu experienţă, care au oferit informaţii cu valoare adaugată, relevante pentru pieţele vizate, prin care am creat o punte de contact între Europa de Sud-Est şi restul lumii. Am fost foarte bucuroşi să primim aplicaţii pentru competiţia de startup-uri de la echipe din ţări diferite, fiecare cu specificul său", a declarat Bogdan Iordache, Managing Partner Wembrio şi organizator al evenimentului.