„Dacă aș fi președintele României, aș investi doar în segmentele sociale. Cultură, sport și sănătate. Sunt trei segmente sociale, la care se adaugă infrastructură. Că-i rutieră, că e navală…M-aș băga în toate și România o să înflorească, o să zâmbim cu toții! Din păcate, acum suntem toți triști. Tot ce este în România este numai negativ! Discuți, vezi, în jurul tău totul e negativ…Nu mai vezi nimic frumos… ”, a declarat Gheorghe Hagi într-o conferință de presă susținută la Constanța.

 „Cu excepția unei fete care ne mai ține, totul este negativ.  Simona ne mai ține, se duelează cu cei mari și care stă în topul mondial”, a adăugat cel supranumit regele fotbalului românesc.

 „Pe timpul meu eram în top mondial în toate disciplinele sportive. De ce au trecut 27 de ani? Pentru ce am mai făcut Revoluția? De ce s-a mai schimbat, să fim mai săraci? Să cerșim cu toții? Nu cred… Zic vorbe mari iar, dar țineți minte, pentru că din când în când am momentele mele, pentru că sunt un tip care are orgoliu și mândrie și astea nu pot dispărea niciodată, pentru că sunt român”, a spus Gică Hagi.  „România era în elită! Acum nu mai e. Din păcate”, a încheiat el cu amărăciune.

SURSA: digi24.ro