”Zarurile sunt aruncate și este doar o treabă de o anumită durată. Dacă mâine Dragnea va fi invalidat printr-o majoritate, toate treburile se tranșează de mâine. Însă dacă mâine naivii din PSD sau cei interesați, fără coloană vertebrală, vor realiza o majoritate pentru Dragnea, asta tot este inutilă”, a declarat Cozmin Gușă, citat de realitatea.net.Consultantul politic a adăugat că prin această mișcare pe care trebuie s-o declarăm una de tip reformist, „Dragnea apare ca un cadavru viu, din punct de vedere politic”.

”Ca să nu-și mai facă nimeni iluzii, cei care mai ascultă discursul lui Dragnea poate vor mai reuși să-l țină în viață și mâine – aceștia sunt membrii fostului stat-paralel, oameni care împreună cu el, după cum am văzut și din poze și din discuții, au întors această Românie pe dos în beneficiul lui, cu complicitatea lui. El a înțeles acest lucru, numai că marele lui dezavantaj este că și cei din partid, de la Stănescu în jos, au înțeles că el își face doar un joc de salvare personală folosindu-i absolut pe toți”, a explicat consultantul politic.

Klaus Iohannis ar trebui să-și facă iar ”calculele”, pentru că România a ajuns astăzi foarte slabă și se prăbușește sub mandatul său, iar ”asta nu va fi iertat de niciunul dintre adversarii lui Dragnea”, subliniază Gușă.

România va ieși altfel în urma acestei crize din PSD, consideră consultantul politic. Totuși, ”de la Opoziție nu avem vești bune pe moment… Orban ține capacul pe oală cu o încăpățânare care nu știm cine i-o sugerează”, a mai precizat acesta. realitatea.net