La doar putin dupa ce Google a sarbatorit 10 ani de existenta si chiar in ziua in care a lansat Google Phone, a aparut un element care ar putea sa schimbe istoria inceputului Google care a avut loc in urma cu 10 ani.

Hubert Chang  este un necunoscut care declara ca a participat la infiintarea Google alaturi de Sergey Brin si Larry Page.

“Multi ar putea considera ca mint sau ca sunt nebun, iar altii spun ca sunt sincer”, sustine Chang intr-un fisier video de 6 minute care a facut inconjurul blogurilor din Statele Unite.

Hubert Chang arata ca a lucrat alaturi de cei doi fondatori celebri ai motorului de cautare, dar ca a preferat sa-i lase pe ei sa-l prezinte ca si cum ar fi fost numai al lor, din dorinta de a-si termina studiile de doctorat. In 2002, cand a incercat sa iasa la rampa, a gasit poarta inchisa.

Astazi, Chang spune ca aceasta informatie trebuie cunoscuta. Problema este ca “al treilea fondator” nu poate demonstra ca a lucrat cu Brin si Page intrucat nu a pastrat niciun e-mail din cele pe care acesta spune ca le-ar fi schimbat  in urma cu cativa ani.

Google nu s-a pronuntat inca in ceea ce priveste aceasta informatie.

Sursa: L’Expansion