Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a aflat în tratative cu reprezentanții unui club de fotbal (soccer) american, care i-au oferit o sumă amețitoare pentru unul din fotbaliștii roș-albaștri.

Astfel, americanii au oferit 7 milioane de euro pentru 40% din drepturile federative ale lui Florinel Coman, dar Gigi Becali a refuzat oferta.

“La conducerea clubului Orlando sunt doi brazilieni care mi-au dat telefon și mi-au spus că îl plac pe Coman. FCSB a spus inițial că vrea 15 milioane pe el.

Băieții de aici mi-au spus că vor mai întâi să stea de vorbă cu jucătorul. Vor să vorbească despre integrare, să-l vadă ca om, și apoi să vadă dacă poate să-și facă un viitor în America.

După ce s-au întâlnit, după acel meci în care el nu prea a jucat bine (n.r. la Cluj, cu CFR), ei au zis că-l pot lua. Au zis că dau 7 milioane pentru club, un milion pentru jucător și un milion pentru impresari.

Oferta a expirat

Cei care au discutat, Robert și Dragoș, reprezentanți lui Giovanni și ai lui Victor, au spus că-i vor da lui Gigi oferta.

7 milioane înseamnă 40%, plus 1 milion salariul lui Coman pe sezon. 60% din procente rămâneau la FCSB la o următoare revânzare. Oferta a fost până luni, care a trecut, până ieri. Gigi a respins-o, a spus că vrea 20 de milioane de euro”, a declarat Liță Dumitru, conform digisport.ro.

Gigi Becali a plătit 3 milioane pe Florinel Coman și cere acum 20, arată sursa citată. În vârstă de 21 de ani, Florinel Coman are o cotă de piață de 5,5 milioane de euro. El a sosit la FCSB în vara lui 2017, de la Viitorul, pentru 3 milioane de euro.

În acest sezon, Florinel Coman a reușit 13 goluri și 9 pase decisive în 31 de partide jucate în tricoul roș-albastru.