Gigi Becali şochează toată România! Ce a interzis în propria casă? Nu-l mai suport

Gigi Becali a declarat că nu se mai uită la televizor din cauza emisiunilor care îi dădeau o stare de neliniște. El a mai spus că acestea îl împingeau să facă numite păcate, așa că a decis să renunțe la el.

“Fiecare om are duhul lui, unuia îi place muzica, fotbalul. Și sunt anumite momente când nu mai suport televizorul. L-am scos de tot din casă. am prins mai mare putere, oboseala ți-o dă altul. Nu mai vreau și nu mai suport și gata. Duhul lumii, adică al televizoarelor. Dacă vorbesc, fac păcate. Sunt vreo 6 păcate, de ce să le fac? Mai bine tac și nu mai fac păcate. Am făcut bine, dar multe păcate când am vorbit. La televizor nu mă uit, nici nu știu despre ce e vorba”, a spus Gigi Becali, la Antena Stars.

Familia sa nu mai are voie să se uite la televizor

Acesta a mai precizat că a scos televizorul din bucătărie pentru ca membrii familiei sale să se bucure de prezența celuilalt la masă dar să și discute între ei. Totuși, Gigi Becali a spus singurele momente când se uită la televizor este atunci când sunt meciuri. La pauză, George Becali a precizat că închide televizorul. El a mai spus că nu mai vrea păcate și nu mai vrea nici lume.

“La televizor mă uit la meci și în pauză închid și gata. Nu mai vreau păcate, nu mai vreau lume. E duhul lumii care duce la slavă deșartă”, a completat el.

Sursa foto: INQUAM Photos, Adriana Neagoe