Dezvăluire absolut incredibilă al patronului vicecampioanei, Gigi Becali. Acesta nu vrea să iasă doar din viaţa publică. Vrea să se dedice în totalitate lui Dumnezeu.

Plan şoc pus la cale de Gigi Becali

Milionarul vrea să se retragă la mănăstire. Nu chiar acum, ci peste 10 sau 15 ani. A început deja o muncă de convingere cu soţia şi fiicele sale. Vrea să se retragă la o mănăstire, unde să interacționeze cu oamenii, dar fără să mai aibă parte de tentațiile cotidiene.

Patronul roş-albaştrilor nu știe dacă va putea „evada” din realitatea care îl înconjoară, dar marele său vis rămâne viața la schit, cu iubire de Dumnezeu.

Gigi Becali este unul dintre cei care și-au declarat mereu public credința față de Dumnezeu. Gesturile sale caritabile și donațiile uriașe pentru diverse biserici și mănăstiri sunt deja cunoscute. De anul trecut, în spațiul public a apărut informația că patronul FCSB ia tot mai în serios ideea de a se retrage la un schit.

Unde se va retrage Gigi Becali?

Gigi Becali vrea să se retragp la Schitul Pătrunsa, din județul Vâlcea. „Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii…

Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a mărturisit Gigi Becali, conform prosport.ro.

Mai mult, Gigi Becali a decis, de ceva timp, să se uite cât mai puțin la TV. Urmărește doar meciuri de fotbal, ale FCSB și alte câteva partide internaționale importante, și emisiuni de sport.

„La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. >.

Ori eu, ori televizorul. Așa au înțeles și de atunci îl închid mereu. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”, a mai afirmat Gigi Becali.

62 de ani are Gigi Becali, miliardarul din Pipera care este patronul FCSB și care își dorește să se retragă la mănăstire.