Milionarul Gigi Becali şochează de fiecare dată prin excentricităţile sale. De această dată, latifundiarul din Pipera a uimit chiar pe toată lumea. Recunoscut pentru “fanatismul” lui religios, Becali a fost dat de gol de un fost jucător de la FCSB.

Ce le-a interzis Becali jucătorilor?

Abia acum s-a aflat ce le-a interzis Gigi Becali jucătorilor. Un fost fotbalist de la FCSB, Mihai Roman, a povestit un episod amuzat petrecut în perioada când juca pentru roș-albaștri.

Actualul mijlocaș de la FC Botoșani susține că patronul le-a interzis jucătorilor să facă yoga și le-a spus să meargă la Biserică. “A venit o dată în vestiar după un antrenament și le-a reproșat jucătorilor că merg în alte părți și nu la biserică!

Să nu mai meargă la yoga și alte lucruri de genul. Și m-a dat exemplu pe mine: ‘Uitați-vă la Roman!’. Ceva de genul ăsta.

Toată lumea asculta cu atenție ce a zis nea’ Gigi, toți erau serioși și ascultau. Așa e mereu când intră în vestiar”, a spus Mihai Roman, potrivit fanatik.ro.

Roman, transfer ratat la echipa vicecampioană

Mihai Roman a fost un transfer ratat al vicecampioanei. Jucătorul a fost cumpărat cu 400.000 de euro de FCSB și cedat gratis după un an. Ajuns acum la 36 de ani, a fost transferat de la Botoșani la FCSB în august 2018, pentru 400.000 de euro și a revenit la botoșăneni în septembrie 2019.

În sezonul în care a jucat la FCSB, Mihai Roman a bifat 28 de meciuri oficiale, două goluri și 4 pase decisive.