Probleme mari pentru patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali. Perla sa, pe care visează să ia peste 30 de milioane de euro dintr-un viitor transfer, a comis-o rău de tot. Totul s-a întâmplat chiar în această seară, iar poliţia a intervenit de urgenţă.

Florin Coman, prins de poliţie fără carnet

Vedeta vicecampionei, Florinel Coman, a fost prins de poliţie conducând fără carnet. Totul a devenit public, iar scandalul este imens. Cel poreclit Mbappe de România răscă enorm. I s-a întocmit dosar penal.

Din câte se pare, atacantul roş-albaştrilor ar avea un permis de conducere obținut în Ucraina, motiv pentru care nu figurează în baza de date a Poliției, după cum susține patronul liderului din Liga 1. Fotbalistul de la FCSB a fost azi prins de polițiști cu un carnet de conducere nerecunoscut la nivel național.

Gigi Becali susţine că Florinel Coman ar putea să fie doar amendat. ”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni.

Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, a spus Gigi Becali, în direct la DigiSport.

Florinel Coman are dosar penal

Lui Florinle Coman i s-ar fi întocmit dosar penal, conform unor surse citate de către digisport.ro. Fotbalistul roş-albaştrilor ar fi fost prins, azi, în jurul orei 17:25, pe autostrada A2, la km 75, pe sensul de mers dintre Constanța spre București, cu viteza de 165 km/h.

Internaționalul român a trebuit să le prezinte polițiștilor de la Rutieră documentele, moment în care se pare că lucrurile s-au complicat. Coman le-ar fi prezentat acestora un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără însă a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național.

Puși în fața unei astfel de situații, polițiștii au căutat detalii sau informații în baza de date. Se pare că nu au găsit un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele Coman Florinel Teodor.

Așa se face că, polițiștii se pare că i-au întocmit fotbalistului roș-albaștrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În plus, documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor.