Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, ar putea să dea marea lovitură! Nimeni nu s-ar fi gândit la aşa ceva. E bomba momentului în fotbal. Miliardarul a fost sfătuit să spargă această barieră. Ar avea numai de câştigat.

Gigi Becali, aproape de a da marea lovitură

Patronul liderului din Liga I, Gigi Becali, ar putea da lovitura deceniului în fotbalul românesc. Răzvan Lucescu a rămas liber de contract după despărțirea de Al-Hilal și i-a fost propus lui Gigi Becali pentru funcția de antrenor principal la echipa vicecampioană.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că, dacă l-ar aduce pe Răzvan Lucescu pe banca tehnică, roş-albaştri ar câștiga titlul cinci ani consecutiv și că fostul antrenor al lui Al-Hilal ar gestiona bine relația lui Gigi Becali, cunoscut pentru implicarea totală la echipă.

”Eu îi transmit lui Gigi Becali, ca un sfat, să îi facă o ofertă lui Răzvan Lucescu. Ar fi perfect la FCSB. Are atâta experiență, este un campion, a câștigat trofee pe unde a fost. Îi dau în scris lui Gigi că dacă îl aduce pe Răzvan Lucescu va luat titlul cinci ani consecutiv.

Ce dacă a fost la Rapid și a ținut cu Dinamo când era copil? Este un profesionist desăvârșit și își face treaba unde este plătit. Să îi dea un salariu pe măsură și să îl ia, că poate s-a săturat de atâta străinătate, măcar pentru un an, doi. Își scoate sigur banii cu el.

Sunt convins că se vor înțelege bine. Răzvan a lucrat cu patroni cel puțin la fel de puternici ca Gigi. Copos și grecii ăia aveau personalitate ca Becali. Răzvan e un băiat educat, are asta asta a comunicării și o să știe să îi explice anumite decizii. Să asculte sfatul meu și sigur va da lovitura”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Lucescu jr. e liber de contract

Răzvan Lucescu s-a despărțit oficial de Al-Hilal pe 15 februarie, după un an și jumătate de mandat, în care a câștigat Liga Campionilor Asiei, titlul în Arabia Saudită și Cupa Regelui.

În fotbalul românesc, Răzvan Lucescu a antrenat la Rapid, FC Brașov și Petrolul, cucerind două Cupe, ambele cu formația bucureșteană.