„Doamna Carmen Iohannis a fost ieri (marţi n.red.) împreună cu elevii dânsei de la ‘Lazăr’, cu care a adus peste 40 de pungi (de cadouri n.re.d), plus materiale igienico-sanitare, pampers. A mai fost şi în anii trecuţi şi este o tradiţie pentru doamna Iohannis”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu, Beatrice Muntean.

Complexul de servicii comunitare „Prichindelul” din Sibiu este cel mai mare complex de servicii sociale din județ  și este format din patru componente: un centru de plasament pentru copii cu dizabilități, un centru de primire în regim de urgență, un centru maternal și recent au început să se preocupe și de copii care suferă de autism.

 

Mesajul emoționant al primei doamne

Carmen Iohannis a postat miercuri, pe pagina sa personală de facebook câteva fotografii, de la complexul „Prichindelul”.

„Sărbătorile unesc sufletele! Elevii de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr şi copilaşii de la Prichindelul! Dăruire şi bucurie!”, este mesajul primei doamne atașat lângă fotografii.