Se pare că George Burcea nu și-a uitat fosta soție de ziua numelui. Actorul a postat la story pe pagina sa de Instagram o poză cu Andreea Bălan și cele două fetițe, alături de o urare. Cu toate că divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a zguduit showbiz-ul românesc, iar fanii sperau să se împace, acest lucru nu s-a întâmplat.  Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar în prezent, Andreea Bălan și George Burcea au relații diferite.

George Burcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Viviana Sposub. La scurt timp, Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. Deși, George Burcea și fosta lui soție s-au despărțit, cei doi au ales să păstreze o relație de prietenie pentru cele două fetițe pe care le au împreună, iar actorul își vizitează fetițele în fiecare săptămână.

Actorul a postat la story pe pagina sa de Instagram o poză cu Andreea Bălan și cele două fetițe, alături de o urare. Se pare că George Burcea nu și-a uitat fosta soție de ziua numelui, iar actorul a ținut să o felicite pe mama copiilor săi. “La mulți ani, Andrei și Andreea!”, a scris George Burcea la story pe pagina sa de Instagram.

După ce Andreea Bălan și George Burcea au divorțat, în toate aceste luni pentru artistă nu a fost o perioadă ușoară, pentru că a rămas singură cu cele două fetițe. Ulterior, mama vedetei a decis să se mute în casă cu ele, pentru a ajuta-o pe Andreea Bălan la creșterea și educația celor două fetițe.

Mesajul postat de George Burcea

George Burcea a vorbit despre consumul de droguri

George Burcea a vorbit despre consumul de droguri și despre episodul în care a fost prins de poliție drogat la volan.

”Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.

Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a declarat George Burcea .