Terasa este spațioasă, perfectă pentru a te simți în siguranță în contextul pandemiei, iar eleganța locației îți oferă o ambianță ideală pentru a te relaxa în timp ce savurezi o experiență, nu o simplă ieșire în oraș. Servirea este excepțională, iar diversitatea de cocktailuri și de băuturi calde, cu specific oriental sau chiar modern, îți vor complica cu siguranță decizia.

Interiorul cafenelei este o călătorie în timp și spațiu prin ornamentele și culorile reprezentative pentru locațiile Ganesha. Calitatea pe care o oferă atât personalul cât și ambientul în sine te va trimite într-un spațiu confortabil în care numeroasele arome de narghilea se îmbină într-un parfum ce completează tabloul exclusivist. După cum se recomandă pe pagina web, „Ganesha Caffe este oglinda orientală care aduce unicitate și spiritualitate într-o metropolă aglomerată”!

Cafeneaua de pe Primării este a treia locație deschisă. Decorul este conceput în totalitate manual și atent, lucrat în cel mai mic detaliu, iar fiecare cameră întâmpină clientul cu picturi impresionante ce dezvăluie minunata poveste a culturii indiene. În mitologia indiană, Ganesha este una dintre cele mai cunoscute zeități din panteonul hindus. Elefantul, vietatea descriptivă zeității, face tema localurilor să fie ușor de identificat pentru publicul larg. Rolul mitic al zeității este de a crea și elimina obstacole definitorii pentru evoluția personală a individului.

Decorațiunile, desenele și detaliile sunt elemente fine, care alături de muzica indiană, induc o stare de destindere și meditație tipic orientală. În acest context, fiecare vizitator poată să se bucure de renumita narghilea cu gheață, numită de toți clienții ca fiind cea mai bună din București, acompaniată de o cafea ca în Orient, ceaiuri exotice sau chiar un cocktail de calitate cu o prezentare pe măsură.